Në tetor të vitit 2016 u formua Laboratori i Gazetarisë Investigative, pasi me konkurs u përzgjodhën 13 studentë që vinin nga fakultetet e Gazetarisë…

Partneriteti me ASU

February 3, 2017 0

Partneriteti me Universitetin Shtetëror të Arizonës, ASU Laboratori i Gazetarisë Investigative do të shërbejë si një urë lidhëse mes studentëve shqiptarë të gazetarisë dhe atyre…