Kurse Online

March 3, 2017 0

  Interneti ofron mundësinë e marrjes së njohurive të shumta nga shtëpia apo puna. Për të zhvilluar aftësitë tuaja në gazetari dhe për të qëndruar…

Trajnime dhe Financime

March 3, 2017 0

. Mundësi trajnimesh dhe financimesh për gazetarë: Rrjeti ndërkombëtar i gazetarëve, IJNet, i ka dedikuar një faqe të tërë mundësive të gazetarëve për trajnime, internship-e,…

Tendencat e Reja

February 3, 2017 0

  Media është duke u përballur sot me ndryshime të mëdha, të cilat kryesisht kanë ardhur si pasojë e zhvendosjes së përmbajtjes së saj online.Zhvillimet…